Contacteer ons

Dringende hulp en noodgevallen:

Voor dringende politiehulp kunt u 24u op 24 terecht op het nummer 101.

Voor hulpverlening bij noodgevallen kan u ook 24u op 24 terecht in het hoofdcommissariaat op het volgende adres: 

Zennelaan 76 
1800 Vilvoorde

 

Onthaal

We zorgen daarenboven dagelijks voor een onthaal tussen 8u en 20u voor alle administratieve dienstverleningen.

Dat betekent dat er na 20u geen dienstverlening is voor uitstelbare administratieve afhandelingen zoals het opmaken van attesten van verlies van documenten, het aanvragen van kopies of andere documenten voor verzekeringen of voor het recupereren van verloren of inbeslaggenomen voorwerpen.

 

Online aangifte doen?

Aangifte van fietsdiefstal, bromfietsdiefstal, winkeldiefstal en beschadigingen kan ook online ingediend worden via police-on-web.

https://policeonweb.belgium.be/

 

E-mail

Niet-dringende vragen kan u ook steeds via mail aan ons richten op het algemeen e-mail adres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Hou er rekening mee dat dit e-mail adres enkel tijdens de kantooruren opgevolgd wordt en dus niet geschikt is voor dringende hulpvragen.

 

Onthaal in de wijkkantoren


Voor algemene vragen, administratieve afhandeling en niet-dringende problemen kan u ook terecht bij de verschillende wijkkantoren. Dit kan op afspraak of tijdens de openeningsuren van het wijkkantoor.

De openingsuren en uitgebreide contactgegevens (e-mail, adres, telefoonnummers) van de verschillende wijkkantoren vindt u hier terug.

 

 Naam Telefoon
Hoofdcommissariaat  02 253 33 33
Centrum  02 254 82 60
Diegem  02 721 45 18
Houtem  02 254 82 24
Koningslo  enkel via GSM (klik hier)
Machelen  02 254 12 12
Peutie  02 254 82 30
   

De korpsleiding kunt u via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bereiken.